Graag maak ik kennis met u in een eerste gratis adviesgesprek. Wij kunnen dan geheel vrijblijvend uw verwachtingen en de werkwijze en tarieven van Raemakers Bedrijfsadvies bespreken. Door de combinatie van bedrijfeconomische en commerciele kennis kan ik vrijwel alle onderdelen die van invloed zijn op uw bedrijfsprocessen meenemen in mijn advies.

Wilt u alleen advies over een bepaald onderwerp, of wilt u daarbij ook een uitgewerkt plan? Wilt u ondersteuning in de praktijk bij de uitvoering van uw plannen? Alleen op bepaalde onderdelen of wilt u uw plannen in de vorm van een opdracht in zijn geheel laten uitvoeren? In een open en vrijblijvend gesprek informeer ik u over wat ik voor u kan betekenen, wat de werkwijze en tarieven zijn en waar, in uw situatie eventuele inzet van andere partijen nodig kan zijn.

U ontvangt een offerte met de werkwijze en tarieven

Op basis van uw wensen en plannen stel ik een offerte en eventueel een plan van aanpak en tijdpad op.

Aan de slag…

Met veel zorg help ik u met het opstellen van een ondernemingsplan, financieel plan of verkoopplan op. Of ik ondersteun u met regelmatige adviezen, wanneer u dit geheel zelf ter hand neemt. Ik kan ook aan de slag gaan met het vinden van financiers, het vinden van klanten, het inrichten/verbeteren van uw bedrijfsvoering of, naar gelang uw wensen, op onderdelen adviseren. Het liefst ga ik voor een brede bedrijfsanalyse waarin alle aspecten van uw bedrijf aan de orde komen alvorens ik een oplossing voorstel. Door actuele scholing en ervaring weet ik hoe veranderingen op het ene vlak kunnen ingrijpen op andere aspecten van uw organisatie. In alle situaties zullen wij regelmatig contact hebben.

Uw resultaat

U ontvangt binnen de afgesproken tijd een helder plan of advies. In het geval van coaching of interim opdrachten zijn uw wensen en verwachtingen bij aanvang besproken en vertaald naar heldere doelen of resultaten.

Tarieven

Raemakers Bedrijfsadvies werkt bij advies- en coachingopdrachten met een uurtarief van 75 euro, exclusief btw en reiskosten. Voor IkStartSmart-trajecten en uitvoerende werkzaamheden, zoals het schrijven van teksten wordt een lager tarief gehanteerd. Na het eerste adviesgesprek dat gratis is, ontvangt u een offerte met daarin een kostenraming. Bij een afgebakende opdracht, zoals het opstellen van een ondernemingsplan, of een opdracht voor een langere periode kunnen wij voorafgaand aan de opdracht afwijkende betalingsafspraken maken of een vaste bedrag afspreken zodat u volledige zekerheid heeft over de totale kosten. Meer informatie over de werkwijze vindt u in de algemene voorwaarden.

[wpforms id=”2820″]
Naar de algemene voorwaarden van Raemakers Bedrijfsadvies.

Hulp bij de opstart van uw bedrijf

Uitvoerende hulp, 10 uur
€ 450,-

Hulp bij typisch Nederlandse zaken

Afspraken, formulieren, inschrijvingen, etc.

Maak een afspraak!

Haal meer uit uw communicatie!

Perslijst en persbericht
€ 200,-

Publiciteit

De juiste media en personen op de hoogte brengen van uw activiteiten kan u veel opleveren.

Maak een afspraak

Coaching
10 sessies

€ 750,- excl. btw

10x hulp bij de start van uw bedrijf

(Het eerste gesprek is altijd
gratis en vrijblijvend.)

Afspraak maken!

Meerjaren
prognose

Vanaf € 375,- excl. btw

Een blik op de toekomst

Een basisprognose heeft u al vanaf
€ 375,- !

Maak een afspraak