Als ervaren ondernemer bent u op vele fronten actief. U weet wat het ondernemerschap inhoudt, maar zou toch wel eens af en toe met iemand willen sparren over de zaken die u bezighouden. Eigenlijk zoekt u iemand die u af en toe een spiegel voorhoudt. Iemand waarmee u kunt sparren over alle voorkomende zaken die u bezighouden. Met algemene bedrijfskundige coaching kan ik u daarbij helpen.

Als ondernemer heeft u soms misschien wel het gevoel er alleen voor te staan. Met uw omgeving wilt u uw zorgen niet delen. Het gevaar bestaat dat u op den duur last krijgt van bedrijfsblindheid. Werkwijzen worden niet meer ter discussie gesteld en om problemen op te lossen heeft u een vaste reeks van maatregelen.

Dan is het tijd voor een sparringpartner met een open vizier. Door met een professionele adviseur te praten leert u op een andere manier te kijken naar uw bedrijfsvoering. Zo doet u inspiratie op om met nieuwe oplossingen te komen en daardoor uw winst te verhogen. Met mij kunt u de zaken bespreken die u bezighouden. Het kan bijvoorbeeld gaan over de bedrijfsvoering, de verdere ontwikkeling van uw bedrijf of problemen bij klanten, leveranciers of andere externe partijen.

Financieel | Administratief

Als ondernemer moet u van vele markten thuis zijn. Uw vak verstaat u ongetwijfeld uitstekend, maar als ondernemer heeft u ook te maken met zaken waar u van nature minder goed in bent. Hoe zet ik mijn administratie op? Welke uitgaven kan ik nu doen en welke kan ik beter nog even uitstellen? Hoe groot mogen mijn voorraden zijn? Met welke kosten moet ik rekening houden bij de bepaling van mijn verkoopprijs? Hoe ga ik om met wanbetalers?

Een goede administratie en boekhouding hebben een enorme meerwaarde in uw bedrijf. U heeft meteen zicht op uw resultaten en u kunt tijdig bijsturen. Echter hiervoor heeft u wel tijd en kennis nodig. Tijd om de administratie bij te houden en kennis om er ook daadwerkelijk iets mee te kunnen doen in uw bedrijfsvoering. Wilt u meer grip op uw boekhouding en administratie?

In een korte tijd kan ik u helpen uw administratie op orde te krijgen, meer inzicht te krijgen in uw financiële gegevens en zorgen dat u er goed mee kunt sturen. Ik kan u helpen bij het bepalen van uw optimale voorraadhoogte, inkoopmomenten, verkoopprijzen en klantvriendelijk maar ook doeltreffend debiteurenbeheer. Desgewenst kan ik u ook de berekeningen voor u maken of administratieve taken van uw overnemen zodat u zich kunt bezighouden met uw kernactiviteiten van uw bedrijf.

Marketing | Verkoop

Hoe onderscheid ik mij van mijn concurrenten? Hoe kan ik mijn klanten beter bereiken? Welke kansen en bedreigingen zijn er in de markt? Hoe ga ik om met klachten van klanten?

Een goede mix van marketing- en verkoopinstrumenten is essentieel om uw klanten goed te bereiken en u te onderscheiden van concurrenten. Met een effectieve inzet van marketing- en verkoopinstrumenten kunt u uw omzet enorm verhogen. Hoe weet u wat een goede mix is voor uw doelgroep? Hiervoor is goed vooronderzoek nodig. De informatie uit dit onderzoek vormt de input voor uw marketingstrategie.

In een paar gesprekken kan ik u helpen met het opstellen van een marketing- en verkoopstrategie en u vervolgens desgewenst ook ondersteunen bij de uitvoering ervan. Ik kan u werk uit handen nemen bij alle voorkomende marketing- en communicatietaken zoals het ontwikkelen van een huisstijl, het ontwikkelen van folders en brochures, het schrijven van persberichten, nieuwsbrieven en andere teksten, het opstellen van een perslijst en het verbeteren van uw website.

Coaching
10 sessies!

€ 750,- excl. btw

10x hulp bij de start van uw bedrijf!

(Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.)

Afspraak maken!
Naar het contactformulier voor een gratis adviesgesprek ondernemen.

Pondok Kita

'Met het succes van onze 1e vestiging konden wij de 2e starten!'

Lees het verhaal

van een uniek retailconcept.

Klik hier!

Nieuwsbrief ontvangen!

Kijk hier

Voor aanbiedingen!

Meer aanbiedingen!

op werkwijze | tarieven

Klik hier!