Een bedrijf starten in Nederland valt niet altijd mee. Zelfs niet voor de mensen die al jarenlang in Nederland wonen en werken. Nederland kent een woud aan regels en voorschriften waar u rekening mee moet houden.

In de kennisbank vindt u de belangrijkste zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u een bedrijf wilt starten, zoals registratie bij de Kamer van Koophandel en belastingdienst, verschillende bedrijfsvormen, bestemmingsplannen, vergunningen en verzekeringen. Ik kan u meer informatie geven over de details die bij elk van deze zaken komen kijken. Ik kan u ook werk uit handen nemen door een aantal van deze zaken voor u in gang te zetten of te regelen. Wanneer u uw bedrijf al hebt opgericht kan ik u ondersteunen bij de bedrijfsvoering, bijvoorbeeld met het opstellen van correspondentie, het vastleggen van afspraken met klanten of leveranciers, het aanvragen van financiering en/of subsidies en het regelen van vergunningen.

Administratie

Ook kan ik u ondersteunen bij het beheersen van uw financiën. Hierbij moet u denken aan debiteurenbeheer en het verwerken van de administratie. U krijgt meer grip op uw boekhouding en administratie.

Marketing

Ik kan u helpen met de promotie van uw bedrijf, van huisstijlontwikkeling tot het schrijven van teksten voor uw website, maar ik kan deze werkzaamheden desgewenst ook van u overnemen.

Hulp bij een bedrijf starten in Nederland

Wanneer u een bedrijf start is het prettig als er iemand is aan wie u af en toe iets kunt vragen. Een ervaren ondernemerscoach die met u meedenkt. In een eerste gesprek bespreken wij uw verwachtingen, maken wij afspraken over de zaken waarbij u ondersteuning wenst, de frequentie en de tijdsduur.

Hulp bij de opstart van uw bedrijf

Uitvoerende hulp, 10 uur
€ 450,-

Hulp bij typisch Nederlandse zaken

Afspraken maken, formulieren invullen, inschrijvingen, etc.

Maak een afspraak!

Nieuwsbrief ontvangen!

Kijk hier

Voor aanbiedingen!

Meer aanbiedingen!

op werkwijze | tarieven

Klik hier!