Ziet u een kans om te groeien, maar heeft u niet de deskundigheid in huis om dit gestalte te geven? Of heeft een gebeurtenis uw bedrijf in woelig vaarwater gebracht? Dan heeft misschien behoefte aan een bedrijfskundig specialist of interim manager.

Bedrijfskundig specialist of interim manager

Iedere ondernemer krijgt te maken met kansen en veranderende omstandigheden. Meestal kunt u daar zelf op inspelen, maar soms is een tijdelijk iemand van buiten uw organisatie een betere optie. Iemand die het bedrijf met een onafhankelijke blik bekijkt, mogelijkheden inventariseert en met de juiste kennis de gewenste veranderingen teweeg brengt. Ik neem u de zorg uit handen en breng het project tot een goed einde. Vanaf de start tot en met de afronding verzorg ik, in nauw overleg met u en conform de gemaakte afspraken, het projectmanagement.

Tijdelijke vervanging

Ook ziekte of onvoorziene omstandigheden kunnen ertoe leiden dat u snel, tijdelijk iemand nodig hebt. Iemand die de werkzaamheden overneemt en de continuïteit waarborgt. Ik bied u graag de helpende hand tegen een vast bedrag per uur, week of project. Zonder extra werkgeverslasten, verzekeringen of andere kosten. U weet exact waar u aan toe bent.

Nieuwsbrief ontvangen!

Naar de algemene voorwaarden van Raemakers Bedrijfsadvies.