Blijven leren, kansen grijpen en groeien. Hiermee heb ik een brede kennis en ervaring in verschillende branches en functies kunnen opbouwen. Ik kan in veel nieuwe omgevingen snel uit de voeten. Wanneer de rol zich kenmerkt door een sterke mate van complexiteit en dynamiek, en initiatief en proactief optreden noodzakelijk is, ben ik op mijn best.

Branches en functies

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de retail en franchisewereld, als bedrijfseconomisch adviseur voor management en franchisenemers, maar ook als ondernemer. Daarvoor heb ik in zeer diverse communicatiefuncties gewerkt. Bij een reclamebureau, als communicatieadviseur voor instellingen en bedrijven, maar ook als communicatiespecialist bij een non-profitorganisatie die lobbyde bij de overheid voor de belangen van de leden.

Opleidingen

De kennis die ik nodig had om deze functies te kunnen vervullen, heb ik op gedaan aan de Radboud Universiteit, waar ik Communicatiewetenschap heb gestudeerd en aan de Nyenrode Business Universiteit, waar ik bedrijfskunde heb gestudeerd. Daarnaast heb ik vele cursussen gevolgd, onder andere op het gebied van marketing, PR en coaching. Meer informatie vindt u ook op mijn LinkedIn profiel.

Nieuwsbrief ontvangen!

Naar de algemene voorwaarden van Raemakers Bedrijfsadvies.