IkStartSmart is een programma van de Kamer van Koophandel voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te gaan starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. Raemakers Bedrijfsadvies is geregistreerd coach in de provincie Overijssel. (In Gelderland is het programma helaas nog niet beschikbaar.)

Met IkStartSmart krijgt u twaalf maanden lang hulp bij het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, informatie over het opstellen van een ondernemingsplan, toegang tot allerlei netwerk- en informatiebijeenkomsten en andere zaken waar u behoefte aan heeft.

IkStartSmart| Plus Programma Overijssel

Wanneer u meedoet met het Plus-programma van IkStartSmart in Overijssel krijgt u een voucher van maximaal € 1.000,- om een coach naar keuze in te zetten. Met dit voucher krijgt u bij mij 10-15 coachingsessies, met daarnaast praktische ondersteuning bij het opstellen van een ondernemingsplan of marketingplan, hulp bij het maken van analyses, berekeningen en financieringsaanvragen en andere zaken waar u als ondernemer behoefte aan heeft. In het eerste gesprek maken wij afspraken over wat u precies wilt bereiken.

IkStartSmart| Voorwaarden

Het Programma Plus van IkStartSmart is voor ondernemers die maximaal 4 jaar geleden zijn begonnen met een eigen bedrijf en voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te gaan starten. Voorwaarde is dat het bedrijf gevestigd is of wordt in Overijssel. Deelname aan IkStartSmart kost eenmalig € 300,- excl. btw. Daarvan daarvan is € 200,- voor de Kamer van Koophandel en € 100,- voor de provincie. Het laatste werkt als volgt: de coach maakt een offerte van minimaal € 1.100,-. Hiervan wordt € 1.000,- vergoed door de provincie en de resterende € 100,- betreft de eigen bijdrage.

IkStartSmart Coaching
10-15 sessies!

€ 1.100,- excl. btw

Coaching

en gedegen ondersteuning bij het opstellen van uw ondernemings- of marketingplan, hulp bij analyses en financieringsaanvragen.

Afspraak maken!

Pondok Kita

'Met het succes van onze 1e vestiging konden wij de 2e starten!'

Lees het verhaal

van een uniek retailconcept.

Klik hier!

Nieuwsbrief ontvangen!

Kijk hier

Voor aanbiedingen!

Meer aanbiedingen!

op werkwijze | tarieven

Klik hier!