Introductie van een bijzonder lingeriemerk

Sandra RaemakersInspiratie

Ace-Eleven lingerie

Ace-Eleven is een lingeriebedrijf met de missie. De eigenaresse Lonneke Demoed wil met haar bedrijf het gevoel van perfect passende lingerie teruggeven aan de vrouwen die borstkankergerelateerde operaties of andere borstoperaties hebben gehad. Haar collectie is nu online verkrijgbaar in de webshop van Ace-Eleven. De collectie is ontworpen en geconstrueerd voor deze speciale behoefte die vaak niet  in de traditionele lingerie wordt gevonden.

Lonneke Demoed kreeg al op jonge leeftijd borstkanker. Als ervaringsdeskundige werd zij uitgedaagd voor (ex)borstkankerpatiënten met ieder een uniek lichaam een lingerielijn te ontworpen. Met Ace-Eleven wil zij vrouwen schoonheid, comfort en kwaliteit bieden in het dagelijks leven. De collectie bevat soft bras, beugel vrije BH’s met de speciaal ontwikkelde BH cup die het borstbeen mooi omsluit en bovendien binnen-pockets voor optionele prothesen. Dit alles is gemaakt in moderne, zachte, lichte materialen.

Bedrijfsadvies

Ik help Lonneke Demoed met het op de markt brengen van deze bijzondere lingerielijn. Haar plannen zijn ambitieus en er moeten veel beslissingen worden genomen. Dan is het handig dat er iemand meedenkt. Wilt u ook iemand hebben waarmee u kunt sparren over commerciële of bedrijfseconomische zaken, voordat u een beslissing neemt? Of iemand die u helpt bij uw operationele of marketingactiviteiten? Neem dan contact op met Sandra Raemakers, mail naar sandra@raemakersbedrijfsadvies.nl of bel 06 50510395.