Een bijdrage leveren aan de groei van bedrijven geeft mij bijzonder veel energie en voldoening. Daarom help ik graag bestaande ondernemers en organisaties bij het verkrijgen van inzicht in hun bedrijfsvoering en het creëren van groeimogelijkheden. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht en efficiënt. Beginnen met het bepalen van de doelen en het gewenste resultaat, vervolgens daadkrachtig doorpakken en anderen erbij betrekken om samen tot een nog beter resultaat te komen. Vaste ingrediënten daarbij zijn open communicatie en humor.

Bedrijfseconomisch adviseur en communicatieadviseur

Mijn specifieke ervaring ligt op het gebied van financiële bedrijfskunde en strategische communicatie. Ik heb jarenlang als bedrijfseconomisch adviseur en communicatieadviseur gewerkt en in die rollen veel ervaring opgedaan bij ondernemers in de retail en dienstverlening. Tijdens mijn studie bedrijfskunde aan de Business Universiteit Nyenrode en in mijn werk als adviseur bij een franchiseorganisatie heb ik me kunnen verdiepen in de eigenschappen van verschillende franchiseconcepten. Zelf ben ik ook enkele jaren retailondernemer geweest. Op deze website vindt u ook mijn eigen ervaringen terug.

Starters en ondernemers van buitenlandse afkomst

Met experts en specialisten die jarenlang in Nederland in een bepaald vakgebied hebben gewerkt en door omstandigheden niet meer in loondienst hun vak kunnen uitoefenen en met ondernemers van buitenlandse afkomst, voel ik me bijzonder verbonden. De kennis en ervaring die ik als adviseur bij commerciële bedrijven heb opgedaan wil ik graag inzetten om deze startende ondernemers te helpen met het vinden van de weg in het Nederlandse ondernemerslandschap.

Naar het contactformulier voor een gratis adviesgesprek ondernemen.

Nieuwsbrief ontvangen!

Kijk hier

Voor aanbiedingen!

Meer aanbiedingen!

op werkwijze | tarieven

Klik hier!