De wereld om u heen is continu in beweging. Weet u hoe u daarop moet anticiperen? Soms ziet u kansen. Maar leveren deze werkelijk voordeel op? Moet u een product zelf gaan maken of inkopen? Moet u wel of niet een nieuwe markt betreden? Hoe kunt u rekening houden met seizoensinvloeden en investeringen goed plannen? Zou u weleens willen sparren over uw ideeën en willen weten of deze ook te vertalen zijn naar een concrete strategie en planning?

Bedrijfsanalyse

Mijn ondersteuning kan starten met een analyse van de actuele situatie van uw bedrijf. Alle interne en externe factoren die op uw bedrijf van invloed zijn worden onder de loep genomen. Vervolgens maak ik de gevolgen van uw huidige en nieuwe strategie voor de omzet, kosten en winst inzichtelijk, inclusief gedetailleerde financiële prognoses. Dit zijn prognoses, die u een betrouwbaar vertrekpunt bieden bij uw besluitvorming. Prognoses waar u op terug kunt vallen, wanneer u de werkelijke ontwikkelingen wilt vergelijken met uw verwachtingen.

Solide bedrijfsvoering en meer grip

U legt hiermee de basis voor een solide bedrijfsvoering en verstevigt u de grip op uw bedrijf. U kunt banken of andere financiers eenvoudig inzicht bieden in de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en daarmee versterkt u het vertrouwen van uw bestaande en/of nieuwe financiers.

Complete en begrijpelijke prognoses

Het aanscherpen van uw strategie en het opstellen van een begroting en implementatieplan is een tijdsintensieve en complexe klus. Ik kan u complete en begrijpelijke strategiedocumenten en financiële prognoses bieden waar u ook daadwerkelijk iets aan hebt.

Meerjaren-prognose!

Vanaf € 375,- excl. btw

Een blik op de toekomst

Een basisprognose heeft u al vanaf
€ 375,- !

Maak een afspraak

Nieuwsbrief ontvangen!

Kijk hier

Voor aanbiedingen!

Meer aanbiedingen!

op werkwijze | tarieven

Klik hier!