Hoe kunnen we groeien? Hoe komen we aan financiering? Hoe kunnen we communicatie effectief inzetten? Hoe komen we aan klanten? We zijn in moeilijkheden geraakt, hoe komen we eruit? U kunt mij inzetten in een breed scala van vakgebieden en werkzaamheden.

Financieel en bedrijfseconomisch

Op financieel en bedrijfseconomisch gebied kunt u mij inzetten voor het opstellen van bedrijfsanalyses, financiële forecasts en rapportages. Ik heb een ruime ervaring met begeleiden van financieringstrajecten en herfinancieringen. Bedrijfseconomische ondersteuning en due diligence bij aankoop van ondernemingen, herstructurering, onderzoek naar onregelmatigheden, implementeren en vastleggen van werkprocedures en debiteurenbeheer zijn eveneens ervaringsgebieden.

Marketing en communicatie

Op marketing en communicatiegebied kunt u mij inzetten bij het opstellen en uitvoeren van marketing- en persplannen, strategiebepaling, swot-analyses, het organiseren van evenementen en het geven van workshops. Ik heb een brede ervaring aan klant- en bureauzijde met het ontwikkelen van huisstijlen, het ontwikkelen van marketinginstrumenten zoals folders, advertenties, nieuwsbrieven en websites en het schrijven van teksten voor deze instrumenten.

Vakgebieden en werkzaamheden

De kennis die nodig is om deze functies te kunnen vervullen, heb ik op gedaan aan de Radboud Universiteit, waar ik Communicatiewetenschap heb gestudeerd en aan de Nyenrode Business Universiteit, waar ik bedrijfskunde heb gestudeerd. Daarnaast heb ik vele cursussen gevolgd, onder andere op het gebied van marketing, PR en coaching. Meer informatie vindt u ook op mijn LinkedIn profiel.

Nieuwsbrief ontvangen!

Naar de algemene voorwaarden van Raemakers Bedrijfsadvies.